info@raczpaliroda.hu +36 1 413 7552

Virágh Ibolya

Virágh Ibolya

Worker main image

Virághné Nyirkos Ibolya 2009 óta dolgozik a Rácz és Pál Ügyvédi Irodában. A Külkereskedelmi Főiskolán szerzett diplomát. Német és orosz nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik, angolul társalgási szinten beszél.

Feladatkörébe tartozik elsősorban a külföldi ügyfelekkel történő kapcsolattartás, az időpontok menedzselése, dokumentumok előkészítése, rendezése, szerkesztése, telefonok fogadása, találkozók megszervezése és koordinálása. Az ügyvédek munkájának teljes körű támogatása, az Iroda zökkenőmentes működésének biztosítása, az információáramlás elősegítése.

Virághné Nyirkos Ibolya mintegy tizenöt évet töltött német nyelvterületen (Nyugat-Berlini Főkonzulátusnál irodavezető, München Realsystem GmbH-nál ügyvezető)

Főbb koordinálási területei:

A jogvédelmi biztosítókkal való együttműködés:

Kiemelt partnerünk a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt., akivel mintegy tíz éve működik együtt az Iroda. A jogvédelmi biztosítással rendelkező ügyfeleink számára nagy előnyt jelent a D.A.S. által biztosított pénzügyi fedezet, amely egyfajta esélyegyenlőséget jelent a jogérvényesítés során. A D.A.S-en kívül más jogvédelmi biztosítókkal is partneri kapcsolatban állunk: például a Generali Biztosító Zrt-vel és a német Advocard Rechtschutzversicherung AG-vel.

Nemzetközi partnerekkel történő együttműködés:

A Rácz és Pál Ügyvédi Iroda kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik főként Ausztriában, Németországban és Svájcban. Főbb stratégiai partnerei is ezen országokból kerülnek ki, illetve itt rendelkeznek piaci jelenléttel.