info@raczpaliroda.hu +36 1 413 7552

Virtualjog

Virtualjog

Site main image
Webshopok, weboldalak jogi dokumentumainak online, valós idejű kezelése automatikus jogkövetéssel. A sokéves internetjogi tapasztalat és a modern technikai megoldások ötvözete. Ez a Virtualjog. A Virtualjog pénzt spórol az ügyfeleknek, automatizálja a folyamatokat, egyszerűsíti a weboldal üzemeltetők életét.
Kifejezetten webáruházak és weboldalak számára ajánljuk a Virtualjog szolgáltatásunkat. 

A Virtualjog egy olyan felhő alapú dokumentumkezelő rendszer, mely folyamatos, online kapcsolatot  tart a kliens weboldalával, ezáltal naprakészen tartja a webshopok/weboldalak számára kötelező jogi dokumentumokat, szabályzatokat. A jogi dokumentumokat (pl. ÁSZF, adatvédelmi tájékoztató) minden esetben tapasztalt IT ügyvédek szerkesztik és szabják testre a weboldal sajátosságainak megfelelően. 
 
  • Gyors beállítás. A VirtualJog használatával rengeteg idő spórolható, hiszen mindössze egy kódot kell beilleszteni a weboldalra. Nincsen többé formázás, és hosszas egyeztetés.
  • Mindig naprakész. Valamennyi csomagunkra történő előfizetéssel folyamatos jogvédelmet biztosítunk. Jogszabályváltozás esetén - amennyiben szükséges - a dokumentumok automatikusan frissülnek. Nem csak a jogszabályokra, a joggyakorlatra is figyelünk.
  • Költséghatékony, de nem sablon. Egyedi, személyre szabott szabályzatokat készítünk. Percíz ÁSZF és GDPR valódi IT ügyvédektől, mellyel pénzt takaríthat meg.

A Virtualjog segítségével folyamatos jogkövetést tudunk biztosítani, hiszen az elkészített szabályzatok automatikusan frissülnek a kliens oldalán, ha a jogi környezet változása ezt indokolja, vagy a módosításra egyéb okból kerül sor. Nincsen szükség üzenetváltásokra, a friss dokumentumok újbóli beillesztésére. Valamennyi anyag személyre szabott és ügyvéd közreműködésével készül.
A Virtualjog használata igen egyszerű. Előfizetés és adategyeztetés után a "Generálás" menüpontban találja a beillesztő kódot, és a szabályzat pdf verzióját is elkészítheti. A kódot beilleszti a megfelelő aloldalra, és ekkor jön a varázslat: a szabályzat a VirtualJog szerveréről, mindig frissen töltődik be a saját honlapjára.
A Virtualjog előfizetőnk számára elérhetőek a webáruház üzemeltetése során szükséges minta anyagok is. (pl. elállási jognyilatkozat minta, szavatosság-kezelési jegyzőkönyv, jótállási jegy minta, GDPR minta dokumentumok, stb.).
 
FONTOS! Megrendelés esetén "Az Ön jogi szolgáltatója" legördülő menüből válassza a Rácz és Pál Ügyvédi Irodát
 
Előfizetői csomagok ITT
 
Válassza a Bírság-pajzs csomagunkat, melyhez az alap szolgáltatásokon felül egy 1 órás ügyvédi tanácsadást is biztosítunk. 

Amennyiben kérdése van a Virtualjog szolgáltatással kapcsolatban, szívesen állunk a rendelkezésére a Rácz és Pál Ügyvédi Iroda elérhetőségein