info@raczpaliroda.hu +36 1 413 7552

Masszi Norbert

Masszi Norbert

Worker main image

Masszi Norbert 2016. szeptembere óta tagja a Rácz és Pál Ügyvédi Irodának, ahol gyakornokként segíti az Iroda munkáját, jogi asszisztensi munkakörben. A gyakornoki éveket követően, mint ügyvédjelölt kap majd lehetőséget, hogy a klasszikus ügyvédi munkát Irodánkban elsajátíthassa. Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar hallgatója, középfokú angol nyelvvizsgával, valamint középfokú német nyelvismerettel rendelkezik.

Feladatai közé tartozik elsősorban az ügyvédi feladatok ellátásának elsajátítása, továbbá az ügyfelekkel való kapcsolat tartása, levelezések intézése és segítése, iktatása, elektronikus ügyek nyilvántartása, valamint segítségnyújtás a földhivatali ügyintézéshez, továbbá az irodai háttér feladatok ellátásának segítése.

Fő érdeklődési területe a büntetőjog, azon belül is a közlekedési, illetve a gazdasági bűncselekmények. Érdeklődési körébe tartozik még ezen felül a szabálysértési jog területe is, valamint az öröklési jog, az ingatlanjog és bankjog/ pénzügyi jog is.

 

Elérhetőségek:
Tel.: 06-20-485-6460, e-mail: info@raczpaliroda.hu